Vitaliteitscoach voor bedrijven
Steeds meer mensen zijn overprikkeld en kampen met (werk)stress, wat kan leiden tot een burn-out. Het klinkt misschien als een cliché, maar ik beschouw mezelf inmiddels als ervaringsdeskundige op dit gebied. Met mijn holistische kennis en expertise in overgevoeligheid en de verbinding tussen brein en lichaam, ben ik er om uw medewerk(st)er te helpen de regie over zijn of haar leven terug te krijgen en sterker in het leven te staan. Uit eigen ervaring durf ik hier te melden dat burned-out werknemers vaak tegen wil of dank re-integratietrajecten aangaan via de werkgever, met juist een averechtse werking. Een veel gehoord gevolg is stress bij diegene(n). Niet bepaald helpend dus.
Tijd, gepaste rust, warme aandacht, maar ook al kleine aanpassingen in voeding en levensstijl kunnen de meest krachtige remedies zijn voor diverse klachten; dit geldt zeker voor de burn-out werknemer.
Met een plek op een vaste dag binnen uw bedrijf én buiten kantoor in de natuur begeleid ik uw burned-out medewerker stapsgewijs naar meer vitaliteit en kracht. Voldoende om de draad zelf weer op te pakken. Daarnaast onderzoek ik samen met hem/haar of de betreffende functie (nog) passend is en welke behoeftes er zijn qua zingeving etc. Dit rapporteer ik richting u als werkgever. Hierbij let ik op wat voor u relevant is en respecteer de privacy van de werknemer.
Laten we samen bouwen aan een gezondere toekomst met vitale werknemers en werkplezier!
Stuur uw mail naar: info@gezondgevoelig.nl of via formulier.
Seizoensgebonden en lokaal eten: duurzaam genieten van de natuur
In de huidige tijd is het steeds duidelijker dat seizoensgebonden en lokaal eten niet alleen bijdraagt aan onze eigen gezondheid, maar ook aan de duurzaamheid van onze natuur. We leven in een wereld vol luxe, waar we boontjes uit Marokko, peultjes uit Egypte, avocado’s uit Ecuador, en mango’s en kiwi’s uit Brazilië en Nieuw-Zeeland kunnen krijgen. Maar waarom zouden we niet vaker om de hoek kijken naar wat er lokaal en seizoensgebonden beschikbaar is?
Er is een overvloed aan heerlijke en voedzame producten, zelfs in de winter. Door te kiezen voor seizoensgebonden ingrediënten kunnen we voedingsstoffentekorten voorkomen en genieten van een gevarieerd dieet. Het is belangrijk om te experimenteren met de beschikbare producten en creatief te zijn in de keuken. Elke dag dezelfde erwtensoep maken is immers niet de oplossing
Workshop: koken met lokaal en seizoensgebonden producten
Ik bied een unieke kans aan om bij jou thuis een kookworkshop te geven. Leuk bijvoorbeeld om met jouw vriendinnen te doen! Tijdens deze workshop creëren we een gezellige en interactieve sfeer waarin we samen aan de slag gaan met seizoensgebonden en lokale producten. Tijdens het koken deel ik waardevolle informatie over het belang van deze ingrediënten en geef ik tips over gezonde bereidingstechnieken en meer.
Dit belooft alleen maar leuk te worden! Ben je al enthousiast? Laten we samen de mogelijkheden bespreken. Stuur je mailtje naar info@gezondgevoelig.nl of via formulier.
Online masterclass: darmgeluk en immuniteit
Yesss! Deze is in de maak en ik streef ernaar deze vanaf half november/begin december in de lucht te gooien. Hè hè juist heel handig net zo voor de kerstperiode 😁😉
Onze darmen zijn eigenlijk de huiskamer van je afweersysteem – en geloof me, je immuun cellen houden niet van een rommelig feestje. De darmen worden ook wel ons tweede brein genoemd. Nou hé, wat mij betreft mag je hen ook wel ons eerste brein noemen. Darmgeluk is op en top belangrijk want ze kunnen je makkelijk het leven zuur maken. Vraag maar om je heen! Zoveel mensen lopen rond met diverse buikklachten van opgeblazen buiken, misselijkheid, oprispingen, boeren, diarree en/of constipatie en winderigheid. Niet bepaald gezellig dus.
In deze een uur durende masterclass (kan uitlopen uiteraard) geef ik jou een stukje basiskennis mee, leg de link met leefstijl uit en geef je praktische tools waarmee je direct aan de slag kan om die darmen gelukkig(er) te maken. Vervolgens geef ik jou en je mede deelnemers alle ruimte voor vragen. Om deze reden houd ik het groepje bewust klein – maximaal vijf deelnemers – zodat ieder aan de beurt komt.
Heb jij regelmatig last van je darmen en wil jij op simpele wijze aan de slag? Houd dan de agenda goed in de gaten en schrijf je in zodra deze masterclass erop staat.
