
Vitaliteitscoach voor bedrijven
Steeds meer mensen kampen met werkstress, wat vaak kan leiden tot een burn-out. Het klinkt misschien als een cliché, maar ik beschouw mezelf als ervaringsdeskundige op dit gebied. Met mijn holistische kennis en expertise in overgevoeligheid en de verbinding tussen brein en lichaam, ben ik er om uw medewerk(st)er te helpen de regie over zijn of haar leven terug te krijgen en sterker in het leven te staan. Uit eigen ervaring durf ik hier te melden dat burned-out werknemers vaak tegen wil of dank re-integratietrajecten aangaan via de werkgever, met juist een averechtse werking. Een veel gehoord gevolg is stress bij diegene(n). Niet bepaald helpend dus.
Tijd en rust, warme aandacht, maar ook al kleine aanpassingen in voeding en levensstijl kunnen de meest krachtige remedies zijn voor diverse klachten; dit geldt zeker voor de burn-out werkne(e)m(st)er.
Met een plek op een vaste dag binnen uw bedrijf én buiten kantoor in de natuur begeleid ik uw burned-out werkne(e)m(st)er naar meer vitaliteit en kracht om de draad weer op te pakken. Daarnaast onderzoek ik samen met hem/haar of de betreffende functie (nog) passend is en welke behoeftes er zijn qua zingeving etc.
Laten we samen bouwen aan een gezondere toekomst met vitale werknemers en werkplezier!
Stuur uw mail naar: info@gezondgevoelig.nl of via formulier.
Seizoensgebonden en lokaal eten: duurzaam genieten van de natuur
In de huidige tijd is het steeds duidelijker dat seizoensgebonden en lokaal eten niet alleen bijdraagt aan onze eigen gezondheid, maar ook aan de duurzaamheid van onze natuur. We leven in een wereld vol luxe, waar we boontjes uit Marokko, peultjes uit Egypte, avocado’s uit Ecuador, en mango’s en kiwi’s uit Brazilië en Nieuw-Zeeland kunnen krijgen. Maar waarom zouden we niet vaker om de hoek kijken naar wat er lokaal en seizoensgebonden beschikbaar is?
Er is een overvloed aan heerlijke en voedzame producten, zelfs in de winter. Door te kiezen voor seizoensgebonden ingrediënten kunnen we voedingsstoffentekorten voorkomen en genieten van een gevarieerd dieet. Het is belangrijk om te experimenteren met de beschikbare producten en creatief te zijn in de keuken. Elke dag dezelfde erwtensoep maken is immers niet de oplossing
Workshop: koken met lokaal en seizoensgebonden producten
Ik bied een unieke kans aan om bij jou thuis een kookworkshop te geven. Leuk bijvoorbeeld om met jouw vriendinnen te doen! Tijdens deze workshop creëren we een gezellige en interactieve sfeer waarin we samen aan de slag gaan met seizoensgebonden en lokale producten. Tijdens het koken deel ik waardevolle informatie over het belang van deze ingrediënten en geef ik tips over gezonde bereidingstechnieken en meer.
Dit belooft alleen maar leuk te worden! Ben je geïnteresseerd in deze workshop? Laten we samen de mogelijkheden bespreken. Stuur je mailtje naar info@gezondgevoelig.nl of via formulier.


